Huurachterstand

Het is vervelend als u de huur niet op tijd kunt betalen. Bovendien is het vaak niet makkelijk om een eenmaal opgelopen huurachterstand af te lossen. Daarom is het belangrijk voor u en ons dat u op tijd betaalt. Lukt het toch een keer niet, laat de achterstand dan niet liggen, maar neem direct contact op met de medewerker Huurincasso van GroenWest. Samen kunnen we bepalen wat voor u de beste oplossing is om de huurachterstand zo snel mogelijk af te lossen.  U kunt ook zelf een betaalregeling met ons afspreken.

Onze medewerkers kunnen u ook doorverwijzen naar een betrouwbare financiële instelling of (schuld-)hulpverlener. Een deskundige kan u niet alleen bijstaan bij het oplossen van eventuele financiële problemen, maar ook bij het op een rijtje zetten van uw inkomsten- en uitgavenpatroon.


Wat is mijn huurachterstand?

Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000.
U kunt dit nog sneller regelen door in te loggen op uw account bij 'Mijn GroenWest'. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via deze link.

Als uw vordering bij een deurwaarder loopt kunt u het beste de desbetreffende deurwaarder bellen om te vragen wat uw saldo is.

Ik wil graag weten hoeveel termijnen er nog openstaan van mijn betalingsregeling. Weten jullie dit?

Neemt u hiervoor contact op met ons via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij kunnen dit voor u nakijken. U kunt dit nog sneller regelen door in te loggen op uw account bij 'Mijn GroenWest'. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via deze link.

Mijn woning wordt (mogelijk) ontruimd. Wat kan ik doen?

U kunt contact opnemen met ons via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij helpen u dan verder.

En verder

Ja Nee