Huurachterstand

Het is vervelend als u de huur niet op tijd kunt betalen. Bovendien is het vaak niet makkelijk om een eenmaal opgelopen huurachterstand af te lossen. Daarom is het belangrijk voor u en ons dat u op tijd betaalt. Lukt het toch een keer niet, laat de achterstand dan niet liggen, maar neem direct contact op met de medewerker Huurincasso van GroenWest. Samen kunnen we bepalen wat voor u de beste oplossing is om de huurachterstand zo snel mogelijk af te lossen.  U kunt ook zelf een betaalregeling met ons afspreken.

Onze medewerkers kunnen u ook doorverwijzen naar een betrouwbare financiële instelling of (schuld-)hulpverlener. Een deskundige kan u niet alleen bijstaan bij het oplossen van eventuele financiële problemen, maar ook bij het op een rijtje zetten van uw inkomsten- en uitgavenpatroon.


Wat is mijn huurachterstand?

Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000.
U kunt dit nog sneller opzoeken door in te loggen op uw account bij 'Mijn GroenWest'.

Als uw vordering bij een deurwaarder loopt kunt u het beste de desbetreffende deurwaarder bellen om te vragen wat uw saldo is.

Ik heb een vraag over het laatste kansbeleid. Kunnen jullie mij helpen?

U kunt contact met ons opnemen via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000.

Ik krijg een betalingsherinnering toegestuurd, maar ik heb al betaald. Waarom heb ik deze herinnering ontvangen?

Het zou kunnen dat uw betaling en de herinnering elkaar hebben gekruist. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij helpen u dan verder. U kunt dit nog sneller opzoeken door in te loggen op uw account bij 'Mijn GroenWest'.

Ik wil graag weten hoeveel termijnen er nog openstaan van mijn betalingsregeling. Weten jullie dit?

Neemt u hiervoor contact op met ons via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij kunnen dit voor u nakijken. U kunt dit nog sneller opzoeken door in te loggen op uw account bij 'Mijn GroenWest'.

Ik heb een vraag over schuldhulpverlening. Bij wie kan ik terecht?

U kunt in eerste instantie informatie opvragen bij diegene waar uw schulhulpverleningstraject loopt. Als u nog niet bent aangemeld voor een traject, dan kunt u altijd contact opnemen voor informatie met de afdeling Huurincasso van GroenWest via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000.

Mijn woning wordt mogelijk ontruimd. Wat kan ik doen?

U kunt contact opnemen met ons via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij helpen u dan verder.

En verder

Ja Nee