Zelf klussen

Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u uw woning misschien aanpassen aan uw eigen wensen. Dit soort aanpassingen noemen we Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV). Hiervoor heeft u vooraf onze toestemming nodig.

Let op: Woont u in een NOM-Woning (Nul op de Meter)? Dan kunt u uw ZAV-aanvraag doen via de BAM. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 030-6305530.

Woont u in een woning dat onderdeel is van een VvE (Vereniging van Eigenaren)? Dan mag u voor het aanvragen van een ZAV die u aan de buitenzijde van de woning (de 'schil' van de woning) wil plaatsen, contact opnemen met GroenWest via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Wij laten u vervolgens weten of u wel of geen toestemming krijgt voor het aanbrengen van deze ZAV aan of rondom uw woning.

Lees hier de Algemene voorwaarden voor het plaatsen van een ZAV.

U kunt uw aanvraag doen via het Aanvraag Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV).


Ik wil graag dubbelglas, hoe kan ik dit aanvragen?

Dit kan schriftelijk worden aangevraagd, bij voorkeur via de e-mail info@groenwest.nl.
De voorkeur van ons is om u te laten wachten op groot onderhoud aan de woning tot het complexmatig wordt aangepast en goedkoper is voor u.
Wij kunnen ervoor zorgdragen dat er dubbelglas wordt geplaatst in een woning waar dit nog niet het geval is.
De kosten die wij hiervoor hebben gemaakt, worden dan doorberekend in de huurprijs.

Mag ik parket en/of laminaat leggen?

Ja dat mag, maar u moet wel een goede geluiddempende ondervloer leggen om te voorkomen dat uw buren er last van hebben. De norm is een geluidsreductie van 11dB. Doe hier uw aanvraag: Aanvraag Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV).

Voor meer informatie over de kwaliteitseisen voor harde vloeren kunt u contact opnemen met ons.
Voor informatie over het leggen van de vloer kunt u  zoeken op het internet naar 'Kluswijzer vloeren'.

Bij de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) in Delft kunt u terecht voor meer informatie en persoonlijke adviezen over geluidsisolatie. De NSG is te bereiken via telefoonnummer 015 256 27 23 en de website.

Ik wil iets aanbrengen/wijzigen in of aan de woning. Mag dat?

U ziet direct of u toestemming krijgt na het invullen van de volgende link: Aanvraag Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV)

Als u toestemming van ons krijgt, dan krijgt u direct de algemene en aanvullende voorwaarden te zien en ook kunt u hierin lezen of er een vergoeding tegenover staat.

Mijn woning is onderdeel van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Ik wil toestemming voor een woningaanpassing aanvragen. Hoe doe ik dit?

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. In overeenstemming met de VvE geven wij u wel of geen toestemming voor uw aanvraag.

En verder

Ja Nee