Verzekering van uw woning

GroenWest zorgt voor een opstalverzekering voor alle woningen die zij verhuurt. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van andere verzekeringen zoals een inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering. Deze kunt u niet bij GroenWest afsluiten.


Ik heb schade door bijvoorbeeld lekkage of brand. Wat kan ik doen?

Gaat u eerst na bij uw eigen inboedelverzekering of zij de schadeafhandeling kunnen doen.

Kan uw verzekeringsmaatschappij u niet helpen? Dan kunt u een mail sturen naar verzekeringen@groenwest.nl. Vermeld u hierin goed uw naam, adresgegevens, de omschrijving van wat er aan de hand is en uw verzoek aan ons. Ook vragen wij u om een schriftelijke bevestiging van uw verzekeringsmaatschappij waarin staat dat zij u hiermee niet kunnen helpen.
Heeft u hulp nodig bij het indienen van de schade bij uw eigen inboedelverzekeraar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000

Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk oppakken en u een terugkoppeling geven van onze bevindingen en eventuele vervolgacties.

 

 

Er is stormschade aan de woning. Wat kan ik doen?

Alle niet verwijtbare schadegevallen door de storm worden door GroenWest gerepareerd/vergoed. Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij helpen u dan verder.

Ik heb schade door vuurwerk. Wat kan ik doen?

Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij helpen u dan verder.

Ik heb schade door inbraak of vandalisme. Wat kan ik doen?

Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij geven de aannemer dan opdracht om de schade te herstellen. Graag ontvangen wij van u nog wel het proces verbaal voor onze verzekering. Mochten wij het proces verbaal niet binnen twee weken hebben ontvangen, dan brengen wij de kosten van herstel bij u in rekening.

Mijn gevolgschade wordt niet vergoed door mijn inboedelverzekering. Wat kan ik nu doen?

Schade aan de inboedel in uw woning is voor uw eigen inboedelverzekering.

Kan uw verzekeringsmaatschappij u niet helpen? Dan kunt u een e-mail sturen naar verzekeringen@groenwest.nl. Vermeld u hierin goed uw naam, adresgegevens, de omschrijving van wat er aan de hand is en uw verzoek aan ons. Ook vragen wij u om een schriftelijke bevestiging van uw verzekeringsmaatschappij waarin staat dat zij u hiermee niet kunnen helpen.
Heeft u hulp nodig bij het indienen van de schade bij uw eigen inboedelverzekeraar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000.

Schade aan het eigendom van GroenWest wordt door de verzekering van GroenWest afgehandeld.

Moet ik een opstalverzekering afsluiten als ik mijn/een woning koop?

Ja. Zolang u de woning huurt, regelen wij de opstalverzekering voor de dekking van schade aan een woonhuis, inclusief onroerende goederen die daarbij horen. Vanaf het moment van overdracht moet u naast uw inboedelverzekering ook een opstalverzekering zelf geregeld hebben.

En verder

Ja Nee