Op zoek naar bedrijfsruimte?

GroenWest verhuurt ook bedrijfsruimten. U kunt hierover informatie bij ons opvragen via verkoop@groenwest.nl.


Kan ik bedrijfsruimte huren bij jullie?

Ja, wij verhuren bedrijfsruimtes. Bij interesse kunt u per e-mail via verkoop@groenwest.nl informatie opvragen.

Kan ik de Broedplaats ook huren of gebruiken voor een bijeenkomst in Maria Oord?

De Broedplaats is op aanvraag (en tegen onkostenvergoeding) te gebruiken voor bijeenkomsten die aansluiten bij de doelstellingen van WOEV (Werken, Ontmoeten, Ervaren en Verbinden). Belangstelling? Stuur een mailtje naar woev@outlook.com of kijk op de website www.broedplaatsvinkeveen.nl.

Mag ik een eigen bedrijf beginnen op mijn woonadres?

Onder bepaalde voorwaarden mag dit. U kunt een schriftelijke aanvraag indienen via info@groenwest.nl. Wij beoordelen dan of u een eigen bedrijf mag hebben in uw woning. 

Opereert WOEV vanuit een kantoor? Hoe kan ik in contact met ze komen?

WOEV is samenwerkingspartner van GroenWest in het beheer van een leegstaande ruimtes in de plint van Maria-Oord in Vinkeveen.  WOEV opereert niet vanuit een kantoor. Zij bemiddelen en dragen nieuwe kandidaten voor eventuele beschilkbare kantoorruimte in de plint van Maria-Oord. Op afspraak kunt u hier de projectleiding ontmoeten, ideeën of wensen achterlaten en de plannen bekijken.

Meer informatie leest u op www.broedplaatsvinkeveen.nl.

Wat is WOEV (Werken, Ontmoeten, Evaren en Verbinden)

WOEV is samenwerkingspartner van GroenWest in het beheer van een leegstaande ruimtes in de plint van Maria-Oord in Vinkeveen. 

De benedenverdieping van Maria-Oord te Vinkeveen is bestemd voor bedrijfsmatige verhuur. WOEV werft nieuwe huurders voor deze ruimte en is aanspreekpunt voor huurders met vragen over het beheer, invulling en contact. Dit doen ze in overleg met GroenWest. We hopen dat hier zo een levendige plek ontstaat met initiatieven die tegemoet komen aan de behoeften en wensen van het dorp.

Meer informatie leest u op www.broedplaatsvinkeveen.nl.

En verder

Ja Nee