Droomslaapkamer

Wij vieren ons feest ook met onze jongste bewoners! Zit je op de basisschool? En zou je graag de slaapkamer van je dromen willen? Ga dan nu aan de slag, maak een prachtige tekening van jouw droomslaapkamer en maak kans om deze te winnen!

Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Stuur je ontwerp dan voor maandag 12 augustus aanstaande naar 100@groenwest.nl. Heb jij het mooiste ontwerp gemaakt? Dan win jij de slaapkamer van je dromen! 

Vergeet niet om je naam, adres, geboortedatum, jongen/meisje en het telefoonnummer van je ouders/verzorgers erbij te zetten. Voor de zomervakantie hoor je of je bent geselecteerd. Als je geselecteerd bent, dan mag je het ontwerp van je droomslaapkamer in elkaar knutselen en op 21 september 2019 tentoonstellen tijdens het Open Huis. 

De Jury van GroenWest maakt die dag bekend wie de winnaar is. Doe mee en wie weet heb jij straks de slaapkamer van je dromen! 

Spelregels
Wat leuk dat je meedoet aan onze actie voor ons 100-jarig jubileum. Je staat op het punt om jouw droomslaapkamer te bedenken. De hoofdprijs is je eigen droomslaapkamer. Er zijn wel enkele voorwaarden gesteld aan deze actie. Lees deze goed door voordat je begint met je ontwerp! Veel plezier met het maken van je eigen droomslaapkamer!

  1. Je woont in een woning van GroenWest en je zit op de basisschool.
  2. Maak een ontwerp van jouw droomslaapkamer op een mooie tekening en stuur deze naar 100@groenwest.nl. We willen graag in je e-mail de volgende gegevens meegestuurd krijgen: je naam, adres en woonplaats, je leeftijd, of je een jongen of meisje bent, de naam van een van je ouders/verzorgers en een telefoonnummer waarop die te bereiken is.
  3. Je kan je aanmelden tot uiterlijk maandag 12 augustus 2019.
  4. Je krijgt uiterlijk maandag 19 augustus 2019 via de e-mail te horen of je bent geselecteerd. Ook als je niet geselecteerd bent krijg je bericht van ons.
  5. Als je bent geselecteerd kan je aan de slag, want dan mag je jouw droomslaapkamer thuis in elkaar knutselen. Wees hierbij lekker creatief, niets is te gek! Gebruik een (schoenen-)doos of iets anders om je creatie te maken. Denk aan leuke kleuren op je muur, raambekleding, een mooi bed, een leuke lamp, zithoekje of bureau. Bedenk ook een leuk thema voor je kamer, zoals een prinsessenkamer of een ridderkamer, of juist een mooie tienerkamer.
  6. Je mag geen elektrische apparaten zoals spelcomputers in je ontwerp zetten.
  7. Je mag geen (huis-)dieren meenemen in je ontwerp.
  8. Neem je creatie mee naar de open dag van GroenWest op zaterdag 21 september 2019 om 10.00 uur. Zorg dat je op tijd bent.
  9. Tijdens de open dag wordt de winnaar van de droomslaapkamer bekend gemaakt door een vakkundige jury.
  10. De realisatie van de gewonnen droomkamer wordt onder voorbehoud van de beoordeling van GroenWest uitgevoerd. We zullen met de winnaar en zijn of haar ouders/verzorgers vooraf een gesprek hebben over hoe we de droomslaapkamer gaan maken.

 Als je meedoet aan deze actie, dan ga je automatisch akkoord met de bovenstaande voorwaarden.