Een parkeerruimte

GroenWest verhuurt ook parkeerruimte. Heeft u belangstelling voor een parkeerplaats of garage? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp. Via de website Woningnet kunt u zien of er parkeerplaatsen en/of garages worden aangeboden.  

Veel gevraagd over Een parkeerruimte

Hoe kan ik de huur voor het oplaadpunt van mijn scootmobiel opzeggen?

Algemeen

U kunt de opzegging schriftelijk via de e-mail verhuur@groenwest.nl doorgeven.
Of u kunt een brief sturen naar:
GroenWest
Postbus 2171
3440 DD
Woerden.

U heeft 1 maand opzegtermijn. 
Een opzegging moet altijd schriftelijk gebeuren door de hoofdhuurder of de medehuurder.

Wij nemen na ontvangst contact met u op om een afspraak te maken voor het inleveren van de sleutels.

Kan ik een losse garage / parkeerplaats /berging huren? (die niet is gekoppeld aan een huurwoning)

Algemeen

Ja, dit kan. U kunt via Rooftrack reageren op leegkomende bergingen, garages en parkeerplaatsen. Als u geen inschrijving heeft bij WoningNet, neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp

Als u een garage, parkeerplaats of berging van iemand anders wilt overnemen zonder dat deze is geadverteerd op Rooftrack, dan kunt u contact met ons opnemen.

De garageboxen hebben geen stroomvoorziening.

Een garage die direct gelegen is aan een huurwoning, wordt niet meer los verhuurd. 

Vult u onderstaand formulier in om te reageren op een garage, parkeerplaats of berging: 
Reactieformulier garage-parkeerplaats-berging.

Hoe vraag ik een oplaadpunt voor mijn scootmobiel aan?

Algemeen

U kunt schriftelijk via info@groenwest.nl of telefonisch via telefoonnummer: 088-012 90 00 een aanvraag indienen.

De kosten voor het oplaadpunt zijn € 3,50 per maand (prijspeil 2022).

Moet ik een huurcontract voor een parkeerplaats tekenen?

Algemeen

In sommige gevallen wordt een parkeerplaats gecombineerd met een woning gehuurd. De twee horen dan onlosmakelijk bij elkaar. Hier tekent u één contract voor. In sommige gevallen zullen dit aparte contracten zijn. Ook mensen die geen auto hebben betalen daarvoor en kunnen de parkeerplaats niet opzeggen.

Als u een parkeerplaats huurt die niet is gekoppeld aan een woning, dan tekent u een huurcontract alleen voor de parkeerplaats.

Ik wil een melding maken van een storing aan de parkeergarage van het Defensie-eiland. Wat moet ik doen?

Algemeen

U kunt dit doorgeven aan het bestuur van de VvE via de mail: info@vvedefensieeiland.nl.  Het bestuur zal dan opdracht geven tot reparatie. Test goed of de afstandsbediening echt stuk is, controleer daarom ook of de batterij het nog goed doet. Als de batterij het niet meer doet, dan zult u deze zelf moeten vervangen. 

De afstandsbedieningen worden beheerd door de leverancier en die handelt uit veiligheidsoverwegingen alleen met de VvE. Als u storingen wilt doorgeven of vragen heeft over een afstandsbediening, dan kunt u dit ook mailen naar: info@vvedefensieeiland.nl.

Een nieuwe handzender kost: €100,-
De borg voor een nieuwe handzender: €250,-
De borg wordt bij teruggave terugbetaald, de aankoopprijs niet.
Bij mogelijk misbruik wordt de zender geblokkeerd.
De VVE houdt een administratie bij van de uitgegeven zenders en borg.

 

Kan ik een oplaadpunt voor mijn elektrische fiets huren?

Algemeen

Het is niet meer mogelijk om een oplaadpunt voor uw elektrische fiets te huren.

Als u een elektrische fiets heeft omdat dit medisch noodzakelijk is, kunt u wel een aanvraag indienen. Dit kunt u via de e-mail naar verhuur@groenwest.nl sturen of telefonisch aanvragen via telefoonnummer: 088-012 90 00.

Heeft u nu een elektrische fiets en huurt u een oplaadpunt?
U kunt gebruik blijven maken van het oplaadpunt. 

Hoe werkt de handzender van de speedggate bij Poortrijk?

Algemeen

Voor het betreden van het binnenterrein met uw auto heeft u een handzender ontvangen.
Graag geven wij u uitleg over het gebruik van de handzender:

De knop aan de linkerzijde van de handzender moet worden gebruikt bij het inrijden:

  • • Bij het inrijden dient u uw auto 2 meter vóór de speedgate stil te zetten en uw handzender te activeren door op de linkerknop te drukken. Pas als de speedgate volledig open is en het verkeerslicht groen is, kunt u veilig gaan rijden.
  • De knop aan de rechterzijde van de handzender moet worden gebruikt bij het uitrijden:
  • • Bij het uitrijden dient u zich op te stellen vóór de stopstreep en te wachten tot het verkeerslicht rood gaat knipperen. Wanneer het stoplicht rood knippert, kunt u uw handzender activeren door op de rechterknop te drukken. U kunt uitrijden zodra het verkeerslicht groen is.
  • • Let op! Wanneer u niet goed staat opgesteld voor de stopstreep bij het uitrijden, zal het verkeerslicht niet rood gaan knipperen en werkt de rechterknop van de handzender niet.

Er kan doorgang worden gegeven aan één auto bij het gebruik van de handzender bij het in- of uitrijden van het hek. Wacht dus met inrijden tot een voorganger of tegenligger de deur heeft gepasseerd en de deur weer is gesloten. Indien u dit niet doet, dan zal uw handzender niet worden geregistreerd. Volgens het systeem staat u dan nog aan de andere zijde waardoor het mogelijk is dat er een storing ontstaat in de bediening van uw handzender. Dit houdt in, dat u vervolgens niet het binnenterrein kan in- of uitrijden.

Het is dus belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de bediening van de handzender om storingen in de speedgate te voorkomen.

Ik rijd een elektrische auto, mag ik een oplaadpaal plaatsen bij mijn huis?

Algemeen

U kunt zelf een oplaadpaal aanvragen bij een leverancier van laadpalen. U kunt deze ook zelf (laten) aansluiten. Voordat u een laadpaal laat plaatsen moet dit wel eerst aangevraagd worden via het Aanvraag Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV).

Houdt er wel goed rekening mee dat er een driefase aansluiting in de meterkast is (3x25 KWh of bij garage 1x40 KWh). Anders is er grote kans op uitval van stroom, wanneer er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten als die van de laadpaal.