Mutatiewerkzaamheden

De reparaties die worden uitgevoerd in de tijd nadat de oude huurder is vertrokken, noemen wij mutatiewerkzaamheden. Het kan zijn dat wij nog een aantal reparaties uitvoeren nadat u de sleutel  heeft gekregen.

Nieuwe reparatieverzoeken kunt u gewoon doorgeven aan GroenWest via telefoonnummer: 088-012 90 00.

Veel gevraagd over Mutatiewerkzaamheden

Worden nieuwe reparatieverzoeken voor mijn nieuwe woning doorgegeven aan de aannemer?

Algemeen

Ja, u kan reparaties melden via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp. U kunt dit nog sneller regelen door in te loggen op uw account bij 'Mijn {organisatie}}}'. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via deze link.

Voor sommige reparaties hoeft u geen contact op te nemen met GroenWest, maar kunt u zelf een afspraak maken buiten GroenWest om – zie de folder die u heeft ontvangen

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Tips voor de nieuwe bewoner(s).

Kan ik de oplevering van mijn woning afkopen en wat zijn dan de veelvoorkomende kosten?

Algemeen

Tijdens de voorcontrole spreekt de verhuurmakelaar met u af hoe u de woning oplevert voor de eindcontrole. Let op: Deze werkzaamheden dienen klaar te zijn voor de eindcontrole. Indien dit niet is uitgevoerd zal de verhuurmakelaar de herstelkosten in rekening brengen. Het is een keuze of u de werkzaamheden door GroenWest laat uitvoeren of zelf gaat herstellen.

Als u er voor kiest om deze door ons te laten uitvoeren, dan ziet u hieronder wat een aantal veel voorkomende werkzaamheden kosten. 
De prijzen zijn totaalprijzen.
U moet altijd voorrijkosten betalen.

Veel voorkomende kosten oplevering woning