Nieuwbouw algemeen

Wij bouwen op diverse plaatsen nieuwe woningen en vernieuwen wijken. Onder het kopje 'Nieuwbouw'op onze website ziet u een overzicht van alle plaatsen waar wij nu nieuwe woningen bouwen en waar we wijken vernieuwen.

Veel gevraagd over Nieuwbouw algemeen

Waar kan ik meer informatie vinden over de nieuwbouwprojecten van GroenWest ?

Algemeen

Alle beschikbare informatie is terug te vinden op de projectpagina van de website van GroenWest . Zodra de nieuwbouwwoningen worden geadverteerd is de informatie beschikbaar over de toewijzing van de woningen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief  en vink in de antwoordmail aan dat u geïnteresseerd bent in nieuwbouw.

Ik heb een nieuwbouwwoning geaccepteerd, hier heb ik een vraag over. Bij wie kan ik terecht?

Algemeen

U kunt uw vraag stellen via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp. Geeft u hierbij goed aan welk bouwnummer uw toegewezen woning heeft. 

Ik heb een nieuwbouwwoning op het oog. Hoe gaat de toewijzing in zijn werk?

Algemeen

De procedure bij toewijzing voor nieuwbouw is als volgt:

•           We adverteren de woning op WoningNet.
•           Na de sluitingstermijn schrijven wij de geselecteerde kandidaten aan om documenten aan te leveren binnen de gestelde termijn.
•           De niet geselecteerde kandidaten ontvangen bericht dat zij niet in aanmerking komen voor een van de nieuwbouwwoningen.
•           Als de documenten goed worden gekeurd, nemen wij contact op om de kandidaat voor de definitieve toewijzing van een van de bouwnummers.  
•           Ongeveer twee maanden voor de oplevering van de woningen worden de nieuwe huurder uitgenodigd voor een meet-en-weetdag. Op dat moment kunnen ze hun nieuwe woning bekijken en opmeten, en de nieuwe buren ontmoeten.
•           Circa 2 weken voor oplevering ontvangen de definitieve kandidaten een uitnodiging voor woningoplevering en tekenen van het huurcontract.

 

Hoe worden nieuwbouwwoningen (sociale huur, vrije sector, koop) verdeeld?

Algemeen

Zodra de nieuwbouwwoningen worden geadverteerd is de informatie beschikbaar over de toewijzing en volgorde van de woningen. Dit kan per project verschillen. Sociale huurwoningen worden toegewezen via het aanbodsysteem van WoningNet regio Utrecht. Op de projectenpagina kunt u alle informatie inzien over onze nieuwbouwprojecten. 

U kunt op de website Woningnet bij uw persoonlijke gegevens ook nieuwbouw aanvinken. U krijgt dan alle nieuwe informatie over nieuwbouwwoningen gemaild.