Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoende zijn beveiligd. Bij woningen met dit keurmerk zijn inbraakvertragers aangebracht (zoals extra zware sloten). Zij hebben geen zwakke plekken die het een inbreker makkelijk maken om de woning binnen te komen. Woningen met dit keurmerk hebben 50% minder kans op inbraak. Wij kunnen uw woning nalopen op de veiligheid en u kunt vervolgens, als het nodig blijkt, inbraakwerende voorzieningen aanschaffen met korting.

Veel gevraagd over Politiekeurmerk

Ik wil in aanmerking komen voor Inbraakwerende voorzieningen met korting, wat kan ik doen?

Wij bieden u de mogelijkheid voor het aanbrengen van inbraakwerende voorzieningen. Als u inbraakwerende voorzieningen wil laten aanbrengen, dan kunt u contact opnemen met ons. Een van onze specialisten zal samen met u bekijken welke voorzieningen kunnen worden aangebracht. Dit doen ze aan de hand van een voorzieningenlijst die voldoet aan de eisen van PKVW. U kunt direct bij opname aangeven welke voorzieningen u wilt hebben. Wij zullen de advieskosten betalen en 33% van de totale kosten voor onze rekening nemen. Het eventueel certificeren voor het Politiekeurmerk van de woning is aan u zelf.

  • U belt naar ons via telefoonnummer: 088-012 90 00.
  • U wordt doorverbonden met de specialist.
  • U maakt een afspraak voor een adviesgesprek.
  • U kunt tijdens de afspraak kiezen of u het totaalpakket aanschaft, of alleen bepaalde onderdelen. Bij een totale afname kunt u zelf een certificaat Politiekeurmerk aanvragen op uw eigen kosten.
  • U krijgt direct een offerte voor de kosten met 33% korting (de 33% betalen wij. Ook de inspectie- en advieskosten worden door ons betaald.)
  • U tekent de offerte van de specialist en zij rekenen met u af.
  • U wordt verzocht om na het huisbezoek van de specialist een ZAV aanvraag in te dienen bij ons, als u akkoord gaat met de offerte van de aannemer. U kunt dit doen via Aanvraag Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV).