Beleef de wereld van GroenWest

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is het Open Huis. “U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen bij GroenWest te nemen. Er is van alles te zien en te beleven!”, aldus Eva Reizevoort van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten voor en samen met haar huurders!

Open Huis
Op zaterdag 21 september heeft GroenWest een Open Huis. U bent van harte welkom tussen 10 en 14 uur in ons kantoor aan de Oslolaan 2 in Woerden. Na de feestelijke opening kunt u op verschillende plekken in ons kantoor zien en ervaren hoe GroenWest dagelijks te werk gaat. Bekijk met een VR-bril wat er allemaal komt kijken bij een nieuwbouwproject, of ontdek hoe GroenWest zich inzet voor duurzaamheid. Ook kunt u kennismaken met Huurdersvereniging Weidelanden en zien hoe GroenWest samen met huurders werkt aan een prettige woonomgeving. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Natuurlijk is er livemuziek, een lekker hapje en drankje en er zijn voor de kinderen een aantal leuke activiteiten.

Pop-Up museum
Wij nemen u graag mee op reis door de rijke geschiedenis van GroenWest. U ziet met eigen ogen hoeveel er de afgelopen eeuw allemaal veranderd is op het gebied van de sociale woningbouw. Het Pop-Up museum gaat tevens on tour! Na het Open Huis zal het museum op een aantal plekken in het werkgebied te zien zijn. Bent u nieuwsgierig of het Pop-Up museum ook bij u in de buurt stopt? Kijk op www.groenwest.nl/openhuis en houd onze sociale media in de gaten.