De GroenWest Babbelbus gaat op tournee

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is de Babbelbus on tour. “Wij trekken de wijken in om gezellig een babbeltje met huurders te maken en samen mooie verhalen te delen. Ontmoetingen staan centraal!”, aldus Laura Nieuwland, woonconsulent van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten voor en samen met haar huurders!

Montfoort en Utrecht
De Babbelbus zal op woensdag 11 september stoppen in Linschoten bij Laan van Rapijnen en in Montfoort bij de Julianalaan. Daarnaast stopt de Babbelbus in De Meern bij de Oranjelaan en in Vleuten bij de Hindersteinlaan. GroenWest zet de tent op en staat met een kop koffie, thee en chocolade klaar om met huurders in gesprek te gaan. Ook hebben huurders de gelegenheid om online een reparatieverzoek in te dienen en kan er gesjoeld worden.

Babbelbus rijdt door het Groene Hart
De stop in de gemeente Montfoort en de gemeente Utrecht is slechts de derde tour die GroenWest organiseert. “De komende maanden trekken wij een aantal keer het werkgebied in om met een kop koffie in gesprek te gaan”, aldus Laura Nieuwland. Bent u nieuwsgierig of de Babbelbus ook in uw wijk langskomt? Kijk op www.groenwest.nl/jubileum/babbelbus en houd onze sociale media in de gaten.