De GroenWest jubileumbingo

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is de bingoavond. De tweede bingoavond in Montfoort was erg gezellig. “Wat ontzettend leuk dat GroenWest een bingoavond organiseert.”, aldus een huurder van GroenWest.

Montfoort
De sfeer zat er goed in tijdens de tweede bingoavond. Het was een gezellige avond waarbij huurders van GroenWest een kopje koffie konden drinken en elkaar konden ontmoeten. In het speciale Pop-Up museum nam een bijzondere tijdlijn iedereen mee op reis door de rijke geschiedenis van GroenWest.

Wilnis en Woerden
De laatste twee bingoavonden worden in maart georganiseerd. De eerstvolgende bingoavond is op dinsdag 3 maart bij De Willisstee, Pieter Joostenlaan 24, in Wilnis. Tot slot zal er een bingoavond bij Het Baken, Beneluxlaan 3, in Woerden georganiseerd worden.

Meedoen
Vindt u het leuk om bingo te spelen met andere huurders van GroenWest? Stuur tot en met maandag 2 maart een mail naar 100@groenwest.nl en meldt u snel aan, want vol = vol!

Jubileum
Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot eind maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. Lees alles over het jubileum op www.groenwest.nl/jubileum.