GroenWest bezoekt nieuwe bewoners Leeuwesteyn

Afgelopen vrijdag brachten wethouder Kees Diepeveen van de gemeente Utrecht en directeur-bestuurder Karin Verdooren van GroenWest een bezoek aan de familie Hussein in hun nieuwe huurwoning in Leeuwesteyn. ‘Ontzettend leuk om op deze manier verwelkomd te worden in de wijk’, aldus meneer Hussein. Woningcorporatie GroenWest bouwt in het deelgebied Leeuwesteyn (Leidsche Rijn) in totaal bijna 80 nieuwe huurwoningen.

Op bezoek bij nieuwe huurders

Begin oktober startte GroenWest met de oplevering van 21 woningen in Leeuwesteyn blok 4A. Inmiddels hebben alle huurders hun sleutel ontvangen. Reden voor wethouder Diepeveen en Karin Verdooren om op bezoek te gaan bij de familie Hussein, bewoners van het eerste uur. Alle overige bewoners van de 21 woningen ontvingen een welkomstcadeautje van de corporatie. ‘Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke, huisgemaakte cake hebben wij het gehad over wat een huis voor hen een thuis maakt en wat prettig wonen voor hen betekent’, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest.

GroenWest zet in op nieuwbouw
In het deelgebied Leeuwesteyn bouwt GroenWest in totaal bijna 80 nieuwe huurwoningen. ‘Een prachtige, duurzame en noodzakelijke aanvulling op het woningaanbod in Utrecht’, aldus wethouder Diepeveen.