GroenWest huurderspanel

Via het GroenWest huurderspanel kunt u uw mening geven over onderwerpen die u belangrijk vindt en waarmee GroenWest zich mee bezighoudt. Zoals de kwaliteit van uw woning en/of wijk, uw ervaring met GroenWest en/of wensen voor nieuwe producten of diensten. Als GroenWest willen we nog beter weten wat er leeft onder u als onze huurders. Zo kunnen we onze diensten afstemmen op uw wensen. Met de antwoorden op de vragenlijsten weten we of we op de goede weg zijn. Uw mening helpt ons om de juiste beslissingen te nemen. 

Digtale dienstverlening
We willen graag dat u als huurder tevreden bent en plezierig woont. Dat begint met een woning van goede kwaliteit. Maar een goede dienstverlening telt minstens even zwaar. We vinden het belangrijk dat u zich gehoord voelt en ons weet te vinden. Op een manier die u zelf het prettigst vindt. Om deze reden gaat de eerste vragenlijst over de digitale dienstverlening. Graag stellen we u over dit onderwerp een aantal vragen om de digitale dienstverlening te verbeteren.

De eerste vragenlijst is inmiddels gesloten. Klik hier voor meer informatie over de GroenWest huurderspanel en u aan te melden als panellid.