Onderhoudswerkzaamheden WoningNet

Binnenkort vinden er onderhoudswerkzaamheden aan de website van WoningNet plaats voor de regio Utrecht. Van donderdag 23 mei 2019 tot dinsdag 4 juni 2019 is WoningNet niet beschikbaar. De website en het contactformulier is in deze periode niet bereikbaar. Wij realiseren ons dat dit enige overlast veroorzaakt.

Wat betekent dit voor u?
Bent u op dit moment kandidaat voor een woning? U krijgt tussen 23 mei 2019 en 4 juni 2019 het aanbod van de woning per e-mail van WoningNet. Reageren via de website van WoningNet is dan niet mogelijk. U kunt via de onderstaande stappen reageren:

    > Bezichtiging en/of woning accepteren
 
     Mail uw antwoord naar GroenWest (verhuur@groenwest.nl) of bel ons (088-012 9000).

   > Gegevens verwerken
      Groenwest verwerkt uw reactie in het systeem van WoningNet.

Historische reactie
Het is vanaf 28 mei 2019 niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór 4 juni 2019 in te zien bij Mijn reacties. Een historische reactie is een reactie waar u niet langer dan één jaar geleden op heeft gereageerd. Na de definitieve toewijzing van de woningen verdwijnen de eerder geplaatste reacties uit de lijst Lopende reacties en gaan ze naar de lijst Historische reacties. U ziet deze woning alleen terug in de lijst Historische reacties als u ook op de woning heeft gereageerd.

U kunt op 4 juni 2019 vanaf 10 uur voor de regio Utrecht weer op de website van WoningNet terecht en zal het woningaanbod weer gepubliceerd worden. De belangrijkste veranderingen zullen daar ook genoemd worden.