Oplevering 21 woningen Leeuwesteyn gestart

Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, zijn we gestart met de oplevering van de eerste 5 duurzame woningen in het project Leeuwesteyn blok 4a in Leidsche Rijn. De komende weken leveren we ook de overige 16 woningen op. Vandaag blije bewoners die graag van start gaan in hun nieuwe woning!

We zetten in op nieuwbouw
GroenWest levert in het project in Leeuwesteyn 4a in totaal 20 eengezinswoningen en 1 maisonnette op. De bewoners van blok 4 zijn de eerste bewoners van de nieuwe wijk Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Naast dit project bouwt GroenWest nog eens 58 woningen in Leeuwesteyn 12a en 49 woningen in Haarzicht (Vleuten). De druk op de woningmarkt is groot. Er moet flink bijgebouwd worden. Met deze nieuwbouw vergroten we niet alleen ons aanbod, maar stimuleren we tegelijkertijd de doorstroming. Zo slaan we twee vliegen in één klap.

Duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst
De woningen zijn voorzien van allemaal nieuwe installaties, zoals een warmte bodem/water-warmtepomp, een boiler, vloerverwarming met een mogelijkheid tot koelen en een warmte-terugwin-ventilatiesysteem met CO2 meters. Voor de nieuwe bewoners zal het even wennen zijn, omdat zij op een andere manier gebruik zullen moeten maken van hun woning.