Projecten

Weergavetype

Utrecht Nieuwbouw

Op 9 december 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject. GroenWest en Bébouw Midreth bouwen 58 huurwoningen in Poortrijk, Leeuwesteyn blok 12A (Leidsche Rijn).

Vinkeveen Nieuwbouw

Op 18 juni 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Woerden Nieuwbouw

Op 6 mei 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Utrecht Nieuwbouw

Op 27 september 2018 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

De Meern Nieuwbouw

Op 18 oktober 2018 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Utrecht Nieuwbouw

Op 14 januari 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Montfoort Nieuwbouw

In 2017 tekenden gemeente Montfoort, GroenWest en Mon Fort* (Stichting Obliek) een intentieovereenkomst waarmee een haalbaarheidsonderzoek van start ging. De drie partijen onderzoeken of het mogelijk is om op de locatie van de voormalige...

Mijdrecht Nieuwbouw

  Nieuwbouwplan voor 24 appartementen in Mijdrecht in ontwikkeling Groenwest ontwikkelt op de Gosewijn van Aemstelstraat een nieuwbouwplan voor 24 sociale huurappartementen. De verouderde woningen op de...

Mijdrecht Nieuwbouw

GroenWest ontwikkelt aan de Prins Bernardlaan een nieuwbouwplan voor 21 sociale huurappartementen. De verouderde woningen op de huisnummers 13 tot en met 21 worden gesloopt en er komt op deze prachtige, groene locatie een langwerpig...

Woerden Nieuwbouw

Het gebouw en alle woningen zijn in juli 2018 opgeleverd en verhuurd. U kunt niet meer reageren op de woningen van Pius X. Vrijkomende woningen adverteren wij via WoningNet. In het Schilderskwartier in Woerden bouwt GroenWest 30 appartementen...

  1. 1
  2. 2
  3. 3