Projecten

Weergavetype

Woerden Nieuwbouw

Op 6 mei 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Woerden Nieuwbouw

Het gebouw en alle woningen zijn in juli 2018 opgeleverd en verhuurd. U kunt niet meer reageren op de woningen van Pius X. Vrijkomende woningen adverteren wij via WoningNet. In het Schilderskwartier in Woerden bouwt GroenWest 30 appartementen...

Woerden Nieuwbouw

Sociale verhuur, nieuwbouw in Woerden. Midden in Zegveld is met de sloop van de voormalige basisschool De Pionier een locatie vrijgekomen voor nieuwbouw. Dorpsplatform Zegveld en zorgcoöperatie Zegveld Zorgt willen graag dat op deze plek...

Woerden Nieuwbouw

Op steenworp afstand van het centrum van Woerden, op het voormalige Campina-terrein, staat het woonzorgpand van GroenWest. De 32 appartementen worden door zorginstelling Philadelphia Zorg verhuurd aan cliënten.

Woerden Nieuwbouw

Woningcorporatie GroenWest en BAM wonen hebben samen het voormalige FNV-kantoor in Woerden verworven. Het is een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein Middelland naar een woon- en werkgebied. GroenWest en BAM willen het...

Woerden Groot onderhoud

Het groot onderhoud aan 28 eengezinswoningen aan De Deel en De Til in Kamerik gaat maandag 2 september van start. We verwachten dat de werkzaamheden eind januari 2020 zijn afgerond.

Woerden Groot onderhoud

Voor 35 eengezinswoningen en 14 beneden-/bovenwoningen is GroenWest gestart met de voorbereidingen voor groot onderhoud.

Woerden Groot onderhoud

Voor 118 meergezinswoningen aan Wederikveld 1 t/m 85 (oneven) en Veldbloemenlaan 1 t/m 53 (oneven) zijn de voorbereidingen voor groot onderhoud in volle gang. We verwachten in oktober te kunnen starten met de werkzaamheden.

Woerden Groot onderhoud

De voorbereiding voor groot onderhoudswerkzaamheden aan binnen- en buitenzijde aan 2 woonblokken aan het Tournoysveld is in volle gang. Wij verwachten eind mei (week 22) te starten met de werkzaamheden.

  1. 1
  2. 2