Wijk Achter 't Spoor

Op 27 september 2018 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

In Wijk achter 't spoor in Vleuten bouwt GroenWest vijf beneden- en vijf bovenwoningen aan de Julianalaan en een rijtje van vier eengezinswoningen aan de Prins Bernhardstraat. Alle woningen zijn aangeboden voor een netto huurprijs van €597,29.
De woningen sluiten goed aan op de bestaande woningen in de straat, met een lage kap en ruime tuinen met een heg daar omheen. Naast de beneden/bovenwoningen komt aan de Julianalaan een kleine parkeerplaats voor 8 auto’s. Bij de hoek Prins Bernhardlaan/ Emmalaan wordt één extra parkeerplek gemaakt naast de bestaande plekken.

De woningen worden zeer energiezuinig, zelfs "Nul-op-de-meter": de zonnepanelen op het dak wekken evenveel energie op als normaal gesproken wordt verbruikt in een gemiddelde woning.

Planning nieuwbouw

De start van de nieuwbouw is gepland in het tweede kwartaal 2019. Naar verwachting worden de woningen in het eerste kwartaal 2020 opgeleverd. Om overlast voor de omgeving te beperken zijn afspraken gemaakt met de gemeente over het bouwverkeer en het laden en lossen (zie "logistiek plan Wijk Achter 't Spoor Vleuten).

Vragen?

Heeft u vragen over dit nieuwbouwproject? Stuur een mail naar wijkachtertspoor@groenwest.nl. U kunt GroenWest natuurlijk ook bellen, op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 088 0129000 (lokaal tarief). Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en vul 'nieuwbouw' in als uw profielkeuze. 

 

 

Categoriëen

Foto's

Kenmerken

Aantal eengezinswoningen
4
Aantal appartementen
10
Startdatum
Tweede kwartaal 2019
Einddatum
Eerste kwartaal 2020
Huurvoorwaarden

Huurtoeslag en Passend Toewijzen

Vanaf januari 2016 is het ‘passend toewijzen’ van kracht. Dat betekent dat de regels met betrekking tot kandidaten voor huurtoeslag behoorlijk zijn bijgeschaafd.

Voorkom teleurstelling, vul uw inkomen goed in!

Het is extra belangrijk dat uw inkomensgegevens bij WoningNet kloppen. U voorkomt hiermee dat u op een woning reageert die u niet mag huren. Uw inkomen wordt gecontroleerd wanneer u een huis krijgt aangeboden. Klopt uw inkomen niet, dan kunt u het huis niet gaan huren. Gebruik de optie 'documentupload' om alvast uw inkomensverklaring 2017 te uploaden.

 

Alleen complete dossiers worden in behandeling genomen. Als wij de documenten niet op tijd van u hebben ontvangen of de documenten zijn niet volledig aangeleverd, dan kunnen we u helaas geen woning toewijzen

 

Toewijzing

De voorwaarden:

 

Alle woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van WoningNet regio Utrecht.

  • De volgorde van toewijzing vindt plaats op basis van inschrijfduur bij WoningNet regio Utrecht. Er geldt een voorrang voor terugkeerders, de huurders van voormalige sloopwoningen op de plaats van de nieuwbouwbouwwoningen.
  • De gegevens die u bij ons inlevert, moeten overeenkomen met uw inschrijving bij WoningNet.
  • De afgelopen drie maanden mag uw huishoudsamenstelling in WoningNet niet zijn gewijzigd.